September 6, 2014

TORNADA AL COLE


Ainsss la tornada al cole!
Esperada i temuda a la vegada, oi?
Com a mínim jo ja tinc ganes que els meus tornin a l'escola i que estiguin ocupats, ja que, encara que estigui molt bé estar de vacances i fer coses divertides, aprendre amb els professors i els companys també és divertit!! A més, ells ja tenen ganes de retrobar-se amb els companys i fer activitats diferents a les que fem a casa (encara que no ho admetin).



Preparar tot el que es necessita per començar el curs pot ser una mica aclaparador: que si la motxilla, l'estoig, la carpeta, llibretes, llapis, bolígrafs, gomes, regles... a més dels llibres i la roba per a l'escola com xandalls i bates. Tota una despesa i una feinada de mirar que hi sigui tot i marcar-ho amb el nom.


Amb aquestes etiquetes podreu marcar el nom dels vostres fills als seus llibres i quedaran ben xulos i originals. Us podeu descarregar aquestes etiquetes de manera gratuïta i imprimir-les sobre un full blanc o sobre un full d'enganxina. Només haureu de retallar, escriure el nom de l'amo del llibre, i enganxar. Pot anar sobre o sota el folre per a llibres.

 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...